Selly – 1 milion de subscriberi pe YouTube

Selly a sărbătorit împlinirea a 17 ani și

recordul de 1.000.000 de subscriberi pe YouTube

Cel mai tânăr vlogger din România care a ajuns la 1.000.000 de subscriberi pe canalul său de YouTube, Selly, a sărbătorit alături de prieteni ziua de naștere și succesul său în mediul online. La 17 ani, el este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A realizat primul său film pentru online în urmă cu șase ani și ce a pornit atunci ca un hobby a ajuns în prezent o adevărată meserie pentru tânărul pasionat de vlogging, acum parte din echipa Global Influencers.

Selly, care a primit și celebrul buton de la YouTube ca recompensă pentru performanța sa, a mulțumit fanilor săi și tuturor celor care îl urmăresc. Pe numele său real Andrei Șelaru, Selly a început să posteze vlog-uri din 2012. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”. Selly postează atât vloggs, daily vloggs, cât și sketch-uri. În decembrie 2015 a realizat și primul scurtmetraj numit „Crăciun Alternativ”.

„Anii aceștia au fost un drum extraordinar de frumos pentru mine, am evoluat ca om și ca youtuber, am învățat și m-am maturizat. Iubesc ceea ce fac mai mult ca oricând și nici nu simt că muncesc atunci când fac un video. De-a lungul timpului mi-am dat seama că cel mai important este ca tu să fii mulțumit de tine și de ceea ce faci. Sunt mai motivat ca niciodată să continui să fac videoclipuri cât mai bune și să ridic ștafeta în divertismentul online românesc alături de brigada 5GANG. Anul ăsta o să fie fenomenal!”, a declarat Selly încântat.