Dezinhibată, amuzantă și excentrică, Tanya va face deliciul publicului român în musicalul „MAMMA MIA!”

Cel mai așteptat spectacol din România, musicalul „MAMMA MIA!” va avea premiera în România pe 24 mai, la Sala Palatului din București, cu o distribuție de excepție. Bazat pe muzica uneia dintre cele mai iubite trupe din toate timpurile, ABBA, „MAMMA MIA!” a fost pus în scenă până acum în peste 50 de țări, pe 6 continente și a fost tradus în 22 de limbi.

Unul dintre cele mai pitorești personaje, Tanya, îi va cuceri și pe spectatorii din România cu atitudinea sa, în interpretarea artistelor Anca Țurcașiu și Jazzy Jo (Ioana Sihota).

 

„Sunt foarte fericită că fac parte din această distribuție! Musicalul „MAMMA MIA! este proiectul pe care orice artist îl așteaptă „o dată în viață”! Tanya este un rol extrem de ofertant. Cel mai mult îmi plac la ea exuberanța, nonconformistul și faptul că e comică și sexy. Deci interpretez un personaj complex și foarte important, o adevărată pată de culoare!”, declară Anca, încântată.

La rândul ei, Jazzy Jo spune că „MAMMA MIA!” înseamnă pentru ea o dorință împlinită. „Sunt foarte fericită că se întâmplă acest lucru în viața mea, este visul meu dintotdeauna. Cel mai mare vis!”, spune artista, fan musicaluri. „Pe lângă faptul că este prima experiență de acest fel, este și o mare provocare, mai ales cu Tanya, pentru că avem o experiență de viață foarte diferită”, declară Ioana. Ea spune că este atât de încântată, încât nu simte oboseala orelor de repetiții, unde lucrează în paralel și mișcare scenică, și actorie, dar și canto. „La 33 ani de ani, I`m living the dream!”, adaugă artista din echipa HaHaHa Production.

 

 

De trei ori divorțată, îmbogățită în urma acestor căsătorii, Tanya este foarte cochetă și prețioasă. Mereu preocupată de înfățisare, corp, aspect, recurge la toate mijloacele posibile pentru a rămâne mereu tânără.

În „MAMMA MIA!”, musicalul care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona și publicul român datorită distribuției și a producției de amploare. Povestea solară şi amuzantă scrisă de Catherine Johnson este imaginată in paradisul unei insule grecesti.

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale.

În România, musicalul „MAMMA MIA!” va fi o co-producție sloveno-română, a companiei Prospot Doo împreună cu un grup de producători reuniți de către compania Atelier Promotion, în colaborare cu WonderTheatre. Biletele vor putea fi găsite pe netliberare.ro pentru clienții Telekom până pe 6 aprilie și din 7 aprilie pe mammamiathemusical.ro și pe iabilet.ro