5GANG – record absolut pe 1 Iunie, la Arenele Romane: 10.000 de spectatori, în două spectacole consecutive, sold out

De Ziua Copilului, idolii noii generații, fenomenul 5GANG și invitații lor, au creat o atmosferă unică, alături de o trupă de dansatori de la COBO Dance, cu Djs live mix în deschidere, confetti multicolore de-a lungul showului, efecte speciale de scenă asigurate de Pyro Events și aparate laser KLS Lasers, pentru cei 10.000 de spectatori aflați la Arenele Romane, la cele două concerte „24/7” sold out.

La concerte au fost prezenți și Delia, Cătălin Măruță cu David, fiul său, Roxana Voloșeniuc (revista ELLE) cu fiul, coregraful Edi Stancu și fiul, Minelli, Codin Maticiuc, dar și BRomania, Vali Dobrogeanu, Ruxy Ghimp și Quick.

Cu foarte multă emoție și multe mulțumiri pentru toți cei care au venit, Selly a transmis un mesaj fanilor săi și ai trupei 5GANG, acela că este foarte important ca fiecare să își urmeze pasiunea și să-și împlinească visul, așa cum au făcut și ei, cu foarte multă muncă și încredere în sine. „Sunt mulți dintre voi care poate vor să fie fotbaliști sau olimpici la mate sau fotografi sau orice altceva. Vreau să vă urmați visul și să nu vă lăsați influențați de părerea celor din jur. Trebuie să fiți voi înșivă, să fiți autentici și să faceți mereu ceea ce iubiți.” El i-a îndemnat pe toții copiii să le mulțumească live părinților care i-au însoțit la concerte și a profitat de ocazie să facă o declarație emoționantă părinților lui, aflați, de asemenea, în public: „Mami și tati, vă iubesc!”.

Cu peste 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, cel mai urmărit vlogger din România, Selly a lansat proiectul 5GANG împreună cu Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit. Alături de ei, pe scenă la Arenele Romane au urcat și SKIVO și Irina SSW, iar publicul a cântat fiecare vers al pieselor „SOS”, „Scuze”, „Smash or Pass”, „Story”, „Mod avion”, „Focuri”, „Rap Battle”, „Milion”, „Pe Vibe”, „Arta din creion”, „DM”.

Invitatul special al serii, Dorian Popa a extaziat publicul cu piesa „Hatz”, nu înainte de a-și exprima susținerea pentru tot ceea ce a realizat Selly, despre care a spus că „este cel mai bun prieten al meu.”

„Le mulțumim fanilor foarte mult. Faptul că o trupă înființată într-un an și jumătate a reușit să vândă două concerte sold out, care au avut loc în aceeași zi, pentru noi este fenomenal! Cred că avem și noi meritul nostru, dar este clar că și modul de percepție al fanului față de content s-a schimbat foarte mult. E clar că există o comunitate foarte, foarte atașată și că există o chimie reală între noi și public. Noi simțim asta din ce în ce mai mult la fiecare show și am simțit-o mai ales astăzi, la Arenele Romane, când au venit oameni într-un număr atât de mare. Simt că ne cunosc, simt că ne știu fiecare vers, fiecare glumă, fiecare replică și asta nu poate decât să mă umple de fericire”, a declarat Selly, încă foarte emoționat, după ce a încheiat primul concert.

La primul lor eveniment de o asemenea amploare, 5GANG a stabilit, cu cele două concerte, un adevărat record pentru o trupă românească. După ce biletele la primul show „24/7” s-au epuizat rapid, la cererea fanilor, ei au organizat un al doilea eveniment, în aceeași zi, la care s-au vândut 50% dintre bilete în numai 7 zile de la punerea lor în vânzare. La intrare, toți fanii 5GANG au avut un loc special amenajat, de unde au putut achiziționa tricouri, disponibile și pe https://shop.5gang.ro/.

Selly a anunțat că, după succesul înregistrat pe 1 iunie cu cele două spectacole, urmează o vară plină de proiecte, „videoclipuri, lucruri muncite și lucruri care ne plac: scheciuri, provocări și multă muzică”.

5 GANG – 24/7, 1 Iunie 2019, Arenele Romane este un eveniment Global Events și Global Talent United, în parteneriat cu BestMusic Live Concerts, powered by Virgin Radio.

Related Blogs