Regionala de calificare București, ultimul pas până în marea finală BRD FIRST Tech Challenge Romania

  • Ultima regională de calificare a competiției de robotică BRD FIRST Tech Challenge Romania are loc la București între 8 și 10 martie
  • Meciurile de calificare au loc în Sala de Baschet C.S.A Steaua București, de pe Bd. General Vasile Milea nr. 5 – 7
  • La competiție participă 42 de echipe de robotică

Programare, proiectare, asamblare, testare și iar testare! La asta s-a rezumat, în mare, viața din ultimele luni a robotiștilor români înscriși în programul BRD FIRST Tech Challenge Romania, implementat la noi de Asociația „Nație Prin Educație”. Toate eforturile depuse de elevii de liceu alături de mentorii lor au fost făcute cu scopul de a reuși să se califice în finala Campionatului Național de Robotică BRD FIRST Tech Challenge Romania. Ultimul pas până la marea finală este reprezentat de cea de-a patra regională de calificare a sezonului, care are loc la București, între 8 și 10 martie. 42 de echipe participă la meciuri, iar 34 dintre ele își vor vedea visul cu ochii: se vor califica la Campionatul Național.

Meciurile au loc în Sala de Baschet C.S.A Steaua București, de pe Bd. General Vasile Milea nr. 5 – 7, sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 15:00 și duminică, 10 martie, începând cu 09.00. La competiție participă și trei echipe de elevi din străinătate, una din Izmir, Turcia, și două din St. Petersburg, Rusia. Elevii români privin din orașele: Breaza, București, Câmpina, Câmpulung Muscel, Găești, Mioveni, Moreni, Pitești, Ploiești, Răcari, Târgoviște, Turnu Măgurele, Urlați, Vălenii de Munte și Voluntari.

Programul educațional BRD FIRST Tech Challenge Romania este adus în România de către Asociația „Nație Prin Educație”, cu licență de la FIRST USA (For Inspiration and Recognition of Science and Technology), cea mai mare structură ONG din domeniul roboticii și educației STEM.

Related Blogs