Monica Bîrlădeanu, copilot la Raliul Aradului. Cine câștigat competiția

Zeci de mii de oameni s-au bucurat de spectacolul oferit de Raliul Aradului, câștigat de Simone Tempestini

  • Simone Tempestini este marele câștigător al etapei
  • Monica Bîrlădeanu a fost copilot pentru o zi și a trăit senzații tari
  • Aproximativ 10.000 de persoane au asistat la SuperSpeciala, proba din centrul orașului
  • Live-ul evenimentului, transmis pe pagina de Facebook și YouTube, a strâns peste 21.000 de vizualizări

Spectacol total în weekend la Arad. Zeci de mii de oameni s-au bucurat de unul dintre cele mai cunoscute evenimente care se defășoară în zonă, Raliul Aradului, etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop (CNRD) 2019 și parte din Trofeului European pentru Raliuri (ERT). Organizat de Mihai Leu și AMC Racing, evenimentul a strâns la fața locului mulți iubitori ai acestui sport și a oferit acestora multe momente speciale. Campionul național en-titre Simone Tempestini s-a impus în toate probele, câștigând toate cele 9 probe speciale ale Raliului Aradului. Tempestini a fost urmat pe podium de Dan Gîrțofan pe locul al doilea și Valentin Porcișteanu pe locul al treilea.

Monica Bîrlădeanu a trăit senzații tari la Arad

Cunoscuta prezentatoare TV și actriță a fost invitata lui Mihai Leu să participe la deschiderea acestui eveniment.

Monica a îmbrăcat costumul de pilot și a urcat pe scaunul din dreapta al unui bolid de curse. Aceasta s-a plimbat cu una dintre cele mai puternice mașini din campionat conduse de Cristian Dolofan – un Peugeot 208 R5 – în proba care a deschis Raliul Aradului și a avut parte de senzații tari. „Eu mai cu emoții! Mihai Leu îmi spune să stau chill că mă dă pe mâna unui pilot excepțional. Mulțam’ Mihai”, a scris Monica pe contul său oficial de Facebook, înainte de cursă.

Aproximativ 10.000 de spectatori au fost prezenți la SuperSpeciala de la Arad

Etapa organizată de AMC Racing la Arad a beneficiat, pe lângă cursele clasice pe drum forestier, și de o probă specială desfășurată vineri în centrul municipiului Arad. Evenimentul s-a bucurat de succes și pe Internet, astfel că live-ul de la fața locului, transmis pe pagina de Facebook și YouTube, a strâns peste 21.000 de vizualizări.

Un total de 66 de echipaje au luat startul în cea de-a 11-a ediție a Raliului Aradului.

Related Blogs