Mihail deschide seria de toamnă a concertelor BT Live din Control

După o vară plină, în care piesele sale s-au regăsit în cele mai importante topuri muzicale din Italia, și după un moment foarte apreciat pe scena de la Untold 2018, Mihail deschide seria concertelor live devenite deja tradiție în Control. Așa se face că joia aceasta, pe 11 octombrie, de la ora 21.00, artistul poate fi ascultat live la București, într-un concert care va reuni sound-uri mai noi și mai vechi, mixate într-un concept muzical fresh și urban.

Cei care vor veni joi seara în Control vor avea parte de o întâlnire cu un nou concept de show marca Mihail, care, pe lângă amprenta inconfundabilă a artistului, aduce și un touch de muzică electronică, alternativ și pop. Această direcție muzicală a fost de altfel marcată și prin lansarea recentă a conceptului “End Of Summer Session”, ce include piese ca “Slow Train”, “Guess It’s On You” și “Intro”.

 

Apreciat pentru talentul său artistic complet, de compozitor și cântăreț, Mihail este una dintre cele mai curajoase și în același timp sensibile apariții de pe scena muzicii românești actuale, care a fermecat publicul cu un timbru vocal inconfundabil și un sound aparte. Hit-ul „Mă ucide ea”, un mix de funk, blues și pop, l-a adus în atenția publicului din România și a devenit repede un real succes, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016, acumulând pâna în momentul de față aproape 70 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Influențele indie-alternative din creațiile sale au apărut odată cu „Simt că ne-am îndepărtat”, piesă ce reprezintă primul pas spre „reinventarea” artistului, direcție ce se continuă cu single-ul “Who You Are”. Lansată în 2017, piesa “Who You Are” a marcat primul succes internațional al lui Mihail, piesa cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată și trofeul “Top Of  The Top” din cadrul festivalului Sopot – Polonia.

Line-up-ul acestui sfârșit de an al tradiționalelor seri de joi BT Live din Control reunește 3 nume consacrate ale scenei muzicale din Republica Modolva – Mihail, Cuibul, Zdob și Zdub – cu invitații lor, alte trei nume reprezentative ale peisajului muzical autohton.

BT Live MIHAIL

Special guest: Helen

live @ CONTROL

Open doors: 20.00h

Intrare: 50 lei

Biletele la concert vor fi disponibile în avans, online pe Eventbook.ro, dar și în seara evenimentului, la intrarea în club.