Lucia a lansat noul videoclip FRTHR

„FRTHR” este noul single Lucia, primul de pe viitorul album de studio ce va fi lansat la mijlocul lunii aprilie. FRTHR este o piesă mid-tempo, unde elementul central este în continuare vocea delicată a Luciei, dar în care se întrezărește de asemenea direcția stilistică a viitorului album – divers din punct de vedere muzical, conceptual și matur.

„Este o piesă sinceră, care s-a compus parcă de la sine. Piesa vorbește despre sentimentul de nesiguranță pe care ți-l dă faptul că niciodată nu știi ce se va întâmpla mai departe. Unica siguranță este ceea ce s-a întâmplat înainte. Dar de-acum încolo? Și după ce nu o să mai fii?”, spune artista.

 

Muzica și versurile sunt semnate de Lucia, piesa a fost produsă de Alexei Țurcan (Travka), Robert Iulian (Next Ex) și Dan Georgescu (byron) la UNDA Recording. Mix & master: Dan Georgescu @UNDA Recording. Videoclipul FRTHR a fost realizat de BlueCat Studio – Anya Dimitrov (regie, montaj), Vladimir Ivanov (lumini, cameră). Mulțumirile echipei se îndreaptă către Malvina Ișfan (MUA) și unteatru.

Concertul de lansare a noului album Lucia va avea loc pe 13 aprilie la Fratelli Studios. Biletele vor fi disponibile în curând în rețeaua www.iabilet.ro. Urmăriți canalele oficiale ale Luciei pentru mai multe detalii!