INNA – două single-uri cu peste 100 de milioane de vizualizări

Cele două single-uri lansate de INNA anul acesta, “Gimme Gimme” și “Ruleta”, au deja  peste 100 de milioane de vizualizări. “Gimme Gimme” a ajuns la 100 de milioane de vizualizări în 8 luni de la lansare, în timp ce “Ruleta” are deja 105 milioane de vizualizări în doar 4 luni.

“Ruleta” feat. Erik este prezentă în topurile din Mexic, Spania, Turcia, Serbia, România, Kazakhstan,  Moldova, Ucraina.

În plus, cea mai recentă colaborare a INNEI cu The Motans pentru piesa “Nota de plată” are deja 9 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună de la lansare.

De curând, artista a ajuns la 3 milioane de abonați pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizari.

De asemenea, INNA este pe locul 72 în lume, cu peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decât numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.4 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.