Cel mai simpatic filtru de Instagram a cucerit artiștii! Autorul lui, Denis Roabeș, artistul The Motans, știe de ce!

Alina Eremia îl folosește, la fel și Irina Rimes, Nicoleta Nucă, AMI, Minelli și Dara. Filtrul special creat de Denis Roabeș, artistul The Motans, pentru a promova concertul „The Motans Grand Concert” din 31 mai, de la Arenele Romane a devenit „senzația” Instagram-ului.

Cu urechi, nas, mustăți și, desigur și cu papion, filtrul creat de Denis i-a transformat în pisici și pe Quick (Mihai Alexandru Bogdan),  Andrei Ursu, Marisa Paloma, Cristina Almășan și pe Creatza (LikeCreatza). Datorită lui Denis, concertul „The Motans Grand Concert” a devenit primul eveniment de acest tip din România cu propriul filtru oficial.

Cei care nu vor rata evenimentul de la Arenele Romane vor trăi experința unică a unui show suprarealist, un adevărat spectacol de sunete și lumini. În cadrul acestui eveniment organizat în parteneriat cu Lidl si powered by KISS FM, Denis își propune să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/

Related Blogs