Carla’s Dreams lansează piesa „Poetic și murdar”

Cu o lună înainte de cel de-al treilea concert de la Arenele Romane,

Carla’s Dreams lansează piesa „Poetic și murdar”

 

Carla’s Dreams revine cu o nouă piesă care se numește „Poetic și murdar”, compusă de artiști și produsă de Alex Cotoi. Videoclipul piesei „Poetic și murdar” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla’s Dreams lucrează pentru toate piesele lor.

 

 

„Această piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi „murdăriți” de viață, de lume, cu noroi, cu har. Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei „poeți” care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei „vecini” care nasc fraze zburătoare. Acei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se dizolvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață”, au spus Carla’s Dreams.

A mai rămas doar o lună până la cel de-al treilea concert consecutiv pe care Carla’s Dreams îl vor susține la Arenele Romane din Bucuresti: “Monomaniac” va avea loc pe 5 mai de la ora 19:00 și este un eveniment Best Live și Global Records. Show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane de anul trecut a fost regizat 100% de artiști și a cuprins mai multe elemente spectaculoase: 150 de Carla’s Dreams pe scenă și într-o anticameră specială organizată în backstage, “Join the Buzz” – live conversation pentru prima data la un concert în România (dialogul fanilor cu cele 150 de personaje), INNA a intrat pe Skype să le facă o surpriză artiștilor și fanilor lor și au cântat împreună “P.O.H.UI.”. De asemenea, Delia a filmat un video special pentru acest show interpretând piesa „Inima mea”. În 2016, Carla’s Dreams au susținut primul lor concert la Arenele Romane, unde au avut ca invitați speciali pe Loredana Groza, Delia, Antonia și au lansat albumul “NGOC”.

Biletele spentru concertul “Monomaniac” de anul acesta se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.