ADDA sărbătorește 26 de ani cu o mică petrecere în familie

Pe 3 martie, ADDA împlinește 26 ani și plănuiește să își petreacă ziua de naștere acasă, alături de cei dragi. „O să petrecem toți în familie și mă bucur să fiu înconjurată de toți oamenii pe care îi iubesc”, spune vedeta. Un lucru mai puțin știut despre artistă este acela că are o relație cu totul specială cu cifra 3, ceva ce depăsește deja nivelul coincidenței. Ea a remarcat, de-a lungul timpului, că o serie de evenimente se leagă constant de această cifră, în viața ei.

„M-am născut în ziua de 3, în cea de a treia lună a anului, la ora 3 noaptea. În plus, am avut 3,300 kg la naștere, iar în prezent locuiesc la numărul 3”, se amuză ea, întreabându-se ce alte evenimente vor mai fi marcate de 3. „Poate o să am trei copii”, glumește ADDA.

Până va veni acest moment, artista spune că are deja pregătite câteva dorințe pentru momentul în care va sufla în lumânări. În primul rând își dorește ca fiul ei Alex să fie sănătos și să se bucure împreună de cât mai multe activități frumoase. În ceea ce privește planurile profesionale pentru acest an, ADDA mărturisește că își dorește să înceapă cât mai curând filmările pentru un documentar special despre viața ei, pe care îl va dedica fanilor și celor care au susținut-o în acest domeniu și au crezut în ea încă de la început.

În plus, artista va mai pregăti în acest an și un album, dar și un nou sezon pentru „Stările ADDEI”, proiect ca va conține 3 melodii despre 3 emoții.